ДОВІДКА ПРО ТРУДОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ ВІДТЕПЕР МІСТИТЬ БІЛЬШЕ ДАНИХ

Протягом 11 місяців 2023 року від страхувальників та застрахованих осіб області до головного управління надійшло 33,6 тис. звернень “скан-копія трудової книжки”, які в подальшому опрацьовувалися в рамках всеукраїнської централізованої черги.

Утворено новий територіальний орган Державної міграційної служби – Центрально-південне міжрегіональне управління

Постановою Кабінету Міністрів України реорганізовано УДМС у Кіровоградській та Черкаській областях та створено новий територіальний орган – Центрально-південне міжрегіональне управління (ЦПМУ), яке розміщується у місті Кропивницький.

Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять...

14 грудня вся Україна вшановує героїв-учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції. Цього дня українці згадують героїчних та самовідданих людей, багато з яких заплатили за це власним життям і здоров’ям, вшановують тих, кому вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення.

Як отримати пільги на оплату житлово-комунальних послуг внутрішньо переміщеним особам?

Пільга на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу надається внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, або їх законним представникам після надання заяви, до якої додається у разі потреби довідка про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі, до органів Пенсійного фонду України.

Як отримати субсидію внутрішньо переміщеній особі?

Субсидія надається за місцем фактичного проживання внутрішньо переміщеної особи, яке зазначено у довідці внутрішньо переміщеної особи. При цьому укладання договору наймання (оренди) житла не вимагається, а склад домогосподарства зазначається заявником у декларації.

ПОДАРУВАЛИ СВЯТО ДІТЯМ ГЕРОЇВ

Вчора, 6 грудня 2023 року, представники Піщанобрідської сільської ради відвідали сімʼї загиблих військовослужбовців ЗСУ та вручили їх діткам солодкі подарунки.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ