Пенсії по інвалідності за “базовим” законом: хто, за яких умов, скільки?

У головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області станом на 01.11.2023 пенсію по інвалідності отримує 30 021 особа з інвалідністю, з них: особи з інвалідністю I групи – 1 656 осіб, ІІ групи – 7 335 осіб та III групи – 21 030 осіб.

Просимо долучитися до допомоги нашим ЗСУ !

Кілька десятків окопних свічок поїхали в Східному напрямку освітлювати і зігрівати окопи наших захисників, які вдома вечорами виготовляють небайдужі жіночки с.Любомирка

Новини служби зайнятості на 28.11.2023

Добровеличківське управління Новоукраїнської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості надає інформаційні матеріали :

Лунка тиша та пам'ять про незгаслий біль ...

Лунка тиша та пам'ять про незгаслий біль – у кожному українцю вони стають особливо відчутними щороку під час Дня пам'яті жертв голодоморів. Цей день відзначається не лише як вшанування тих, хто втратив життя в трагічних подіях минулого, але й як спогад про найтемніший період історії України, він слугує суворим нагадуванням про жахливе минуле, закарбоване в колективній пам'яті українського народу.

Як отримати пільгу на придбання твердого палива і скрапленого газу?

Для отримання громадянами пільг на придбання твердого палива і скрапленого газу, які надаються один раз на рік у грошовій готівковій формі, пільговики, які перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, або їх законні представники звертаються з відповідною заявою до органів Пенсійного фонду України.

Про боротьбу з мишоподібними гризунами

Сприятливі погодні умови осені зумовили масове розмноження і активізацію розселення мишоподібних гризунів, в тому числі міграцію частини популяції мишей в складські приміщення, тваринницькі ферми тощо. За даними обстежень, проведених спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, середня чисельність колоній мишоподібних гризунів на посівах озимих культур становить 1,5, максимально - 6 колоній на гектар.

«ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ»

День Гідності та Свободи відзначається 21 листопада згідно з указом президента України №872/2014 від 13.11.2014 року. Цей день установлено «з метою збереження та донесення до сучасного та майбутнього поколінь інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, утвердження ідеалів свободи й демократії, а також віддання шани патріотизму та мужності громадян, які восени 2004-го й у листопаді 2013-го -лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору».

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ: подання через електронний кабінет повідомлень про виплату “лікарняних” застрахованим особам

Страхувальникам після отримання коштів за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності від Пенсійного фонду України потрібно у встановлені терміни здійснити виплату застрахованим особам коштів та протягом місяця з дня проведення таких виплат надіслати повідомлення встановленої форми про виплату коштів застрахованій особі. Як це зробити?

Обережно, грип !

Здавалося би, нещодавно весь світ перебував у режимі жорстких карантинних обмежень, пов’язаних із пандемією COVID-19. Насправді такі дії сприяли зменшенню поширення не лише коронавірусу, а й інших респіраторних інфекцій, включаючи грип.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ