Субсидію після підвищення тарифу на електроенергію перераховано автоматично

Станом на 01.07.2023 головне управління здійснило автоматичний перерахунок (без особистого звернення громадян) та перепризначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі на новий період із урахуванням підвищеного тарифу на електроенергію для споживачів із 1 червня 2023 року.

Як привчити дитину до здорового харчування

Мабуть, кожен з батьків колись замислювався над тим, як зробити так, щоб дитина споживала їжу, яку ми вважаємо корисною? Щоб відповісти на це питання, варто усвідомити, що насамперед саме батьки спочатку створюють для малюка вибір між корисною і не корисною їжею. Адже всі продукти – як корисні, так і не дуже – додому приносять саме батьки. А оскільки переваги в їжі у дитини формуються в дитинстві, це найбільш підходящий час вплинути на розвиток здорових звичок у харчуванні.

Яка сума страхових виплат у разі нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання?

Щомісячні страхові виплати та інші витрати на відшкодування шкоди надаються у розмірах відповідно до статті 36 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” (далі – Закон).

Індексація “спецпенсій” на Кіровоградщині: коли? кому? скільки?

З 1 липня 2023 року головним управлінням проведено індексацію розмірів пенсій, призначених відповідно до Законів України “Про державну службу”, “Про службу в органах місцевого самоврядування “Про наукову і науково-технічну діяльність”, “Про статус народного депутата України”.

Програма “#Варто:підтримка ветеранського бізнесу”

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

У ЛИПНІ ЩОЧЕТВЕРГА НА ПРЯМОМУ ЗВ’ЯЗКУ ПЕНСІЙНА СЛУЖБА ОБЛАСТІ

Щочетверга з 11.00 до 12.00 у головному управлінні за номером “гарячої” лінії (0522) 33-04-41 роз’яснення та консультації з питань, що належать до сфери діяльності Пенсійного фонду України, надають керівники структурних підрозділів.

З Днем Конституції України !

28 червня 1996 року, виражаючи суверенну волю Українського народу, було прийнято Конституцію України - головний нормативно-правовий акт держави, що став ядром консолідації українського суспільства.

До уваги для жителів громади !

Піщанобрідська сільська рада повідомляє, що державний реєстратор перебуватиме у відпустці з 27.06.2023 по 02.08.2023.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ