Чорнобиль не має минулого

Сьогодні в Піщанобрідській сільській бібліотеці відбувся незабутній захід для учнів комунального закладу "Піщанобрідський академічний ліцей" Піщанобрідської сільської ради Кіровоградської області на тему "Чорнобиль не має минулого". Це була нагода вшанувати пам'ять про трагедію, яка змінила життя багатьох людей.

Робочий візит першого заступника начальника Новоукраїнської РВА в рамках проекту «Гвардія наступу»

16 березня 2023 року перший заступник начальника Новоукраїнської районної військової адміністрації Максим Кочура та представник Національної поліції провели в приміщенні «Піщанобрідського професійного аграрного ліцею» Кіровоградської обласної ради агітаційно-роз’яснювальну роботу щодо забезпечення комплектування бригад в рамках проекту «Гвардія наступу».

14 березня - День українського добровольця

Не заради орденів, а за покликом сердець взялися у 2014 році за зброю тисячі українців, коли над Україною нависла смертельна загроза. Вони стоять на смерть заради перемоги сьогодні… Разом ми нездоланна сила.

Відбулася зустріч з героєм у КЗ "Перчунівський ліцей"

06 березня учні КЗ "Перчунівський ліцей" мали можливість зустрітися зі справжнім Героєм – випускником Перчунівської школи, учасником АТО у 2015 – 2016 роках та чинним військовослужбовцем Збройних Сил України Олександром Миколайовичем Акименком, який захищає суверенітет і територіальну цілісність України у війні проти рашистів.

Робота в громаді у рамках проекту «Гвардія наступу»

Впродовж тижня   на  території  Піщанобрідської  сільської  ради   проводилась інформаційна кампанія з представниками національної поліції з метою посилення агітаційної роботи серед цільових груп громадян для забезпечення комплектування бригад у рамках проекту «Гвардія наступу».

Допомога громади нашим захисникам

Батальон "Стугна " щиро вдячний Піщанобрідській ТГ, голові Сергію Мар’янову та благодійному фонду «Патріоти» за надану допомогу - генератор, дрон, зарядні станції та багато інших потрібних речей. Все вже доправлено на фронт до бійців. Окрема подяка господаркам с.Олексіївка за смачні смаколики.

20 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули три роки тому в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.  

З Днем єднання !

Майже рік триває повномасштабне вторгнення РФ на територію України. 14 лютого 2022 року на тлі попереджень американської та західноєвропейської розвідки про можливу війну, президент Володимир Зеленський підписав указ про започаткування нового свята 16 лютого – Дня єднання.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ