Заборона щодо купання

Піщанобрідська  сільська рада повідомляє, що у зв’язку з тим, що водні об’єкти не відповідають вимогам «Правил охорони життя людей на водних об’єктах України», купання людей на водних об’єктах сільської ради ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ.

Правила поведінки на воді

Літо – пора відпусток і відпочинку в єднанні з природою на свіжому повітрі. У спекотні літні дні найкращим засобом охолодження є купання у водоймах. Усім відомо, що вода – це чудодійний засіб оздоровлення організму. Купання і плавання зміцнюють його, додають фізичного та морального задоволення. Але, на жаль, такого роду відпочинок часто може завершитись трагічно. Саме тому, з метою попередження та недопущення нещасних випадків, відділом з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації розроблено спеціальну пам’ятку безпеки під час відпочинку на водоймах.  

Основні вимоги Правил пожежної безпеки під час проведення зернозбиральної кампанії

До початку збирання врожаю вся збиральна техніка, агрегати та автомобілі повинні мати відрегульовані системи живлення, змащення, охолодження, запалювання, а також бути оснащені справними іскрогасниками, обладнані первинними засобами пожежогасіння (комбайни і трактори - двома вогнегасниками, двома штиковими лопатами, двома мітлами). Трактористи, комбайнери, їх помічники та інші особи, задіяні на роботах по збиранню врожаю, повинні пройти протипожежний інструктаж.

До уваги для жителів громади !

Піщанобрідська сільська рада повідомляє, що державний реєстратор перебуватиме у відпустці з 01.06.2020 по 02.07.2020.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ