Сільська рада попереджає !

В Україні суттєво збільшено штрафи  за спалювання листя, трави та відходів ! 17 березня 2021 року вступив в силу новий Закон України про посилення відповідальності за спалювання сухої трави, поживних залишків, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах та поза їх межами, а саме були внесені зміни в ст. 77 та 77/1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Про відсутність водопостачання

У зв’язку з аварією водопровідної мережі водопостачання тимчасово буде відсутнє 8 та 9 липня в селі Перемога по вулиці Шкільна. Піщанобрідське державне комунальне підприємство приносить вибачення за тимчасові незручності. Водопостачання буде відновлено в повному обсязі після закінчення робіт.

УВАГА !!! Повідомлення про авіаобробку полів пестицидами і агрохімікатами

Повідомляємо, що в період з 27 по 29  червня   2021 року поля ТОВ "Агро-Гран", які розташовані на території Піщанобрідської  сільської  ради  (с.  Любомирка,  с. Червона  Поляна,  с.  Піщаний  Брід, в  районі  колгоспу  ім.  Шевченка )   буде оброблено посіви  гороху  хімічним  препаратом  «Данадим  Мікс»

УВАГА жителям с.Олексіївка та с Кирилівка !!!

Шановні жителі с.Олексіївки та с. Кирилівки!!!! Цієї ночі, з 17 червня на 18 червня, в зв'язку з поганими погодними умовами, так як випала велика кількість опадів, що спричинило різке підняття води в ставку , в с.Кирилівка обвалилась третина греблі. В зв'язку з цим, просимо жителів села поставитися з розумінням до даної проблеми. Не підходьте близько до місця обвалу, не пускайте дітей до ставка, без потреби не пересувайтесь аварійним мостом.

УВАГА !!! Повідомлення про оброблення полів пестицидами і агрохімікатами

Повідомляємо, що в період з 7 по 15  червня   2021 року поля ТОВ "Агро-Гран", які розташовані на території Піщанобрідської  сільської  ради  (с.  Любомирка,  с. Червона  Поляна,  с.  Піщаний  Брід, в  районі  колгоспу  ім.  Шевченка )   буде оброблено посіви  гороху  хімічним  препаратом  «Данадим  Мікс»

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ