Голова Новоукраїнської РДА та сільський голова проінспектували хід робіт ділянки автодороги  Т-15-04 "Новоукраїнка - Первомайськ"

Голова Новоукраїнської РДА та сільський голова проінспектували хід робіт ділянки автодороги Т-15-04 "Новоукраїнка - Первомайськ"

13 квітня голова Новоукраїнської районної державної адміністрації Пастушенко Віталій Анатолійович та сільський голова Мар’янов Сергій Іванович здійснили перевірку ходу робіт на відрізку ділянки автодороги  Т-15-04 "Новоукраїнка - Первомайськ".      Капітальний ремонт відрізку дороги протяжністю 20 кілометрів здійснюється в рамках загальнодержавної програми Президента України «Велике будівництво».      Проєкт передбачає повну заміну дорожнього полотна з улаштуванням узбіч, з’їздів, перехресть. Роботи проводить ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ» за співфінансування Піщанобрідської сільської ради Висловлюємо подяку народному депутату України Ігорю Мурдію та голові Новоукраїнської районної державної адміністрації Віталію Пастушенку за сприяння у вирішенні  ремонту даної дороги, яка має важливе значення для  громади та значно покращить транспортне сполучення між районним центром та населеними пунктами території.

Вітаємо переможців

Вітаємо переможців

21 березня команда Піщанобрідської територіальної громади взяла участь у зональних змаганнях з баскетболу 3х3 (юнаки) серед учнів закладів загальної середньої освіти, що відбулися в місті Помічна.

Робоча поїздка

Робоча поїздка

24 березня 2021 року пацівниками відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Піщанобрідської сілької ради здійснено робочу поїздку до Миколаївського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів -дошкільний навчальний заклад" Піщанобрідської сільської ради. Під час поїздки  розглянуто питання щодо харчування учнів та  вихованців, підвозу дітей,  участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях  та конкурсах. 

Нарада - семінар  з питань організації роботи з дітьми, що опинилися в  складних життєвих обставинах

Нарада - семінар з питань організації роботи з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах

24 березня 2021 року служба  у  справах дітей Піщанобрідської сільської ради відповідно до наказу начальника служби дітей обласної державної адміністрації "Про  проведення наради-семінару" взяли участь  у  режимі онлайн через платформу ZOOM в нараді-семінарі з питань організації роботи з дітьми, що опинилися в  складних життєвих обставинах.

Декларування доходів одноосібниками

Декларування доходів одноосібниками

Щороку, до 1 травня громадяни, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) зобов’язанні подати до податкових органів декларації про майновий стан та доходи (далі – податкова декларація) в якій визначити свої зобов’язання зі сплати податку на доходи фізичних осіб (далі - ПДФО) у розмірі 18 відсотків та 1,5 відсотка військового збору від отриманого доходу у звітному періоді. Термін сплати даних зобов'язань до 31 липня року, що наступає за звітним.

Соціальна співпраця в дії :  розпочато відновлення вуличної мережі

Соціальна співпраця в дії : розпочато відновлення вуличної мережі

За посильної допомоги кандидата в депутати Піщанобрідської сільської ради    Чеботаря    Миколи    Івановича,        директора ТОВ "1 Травня", розпочато відновлення вуличної мережі. На даний час проводиться підсипка вулиці Чкалова. Задіяно 5 одиниць техніки. Сільською радою закуплено певний об'єм щебенево-піщаної суміші.

Робочий візит заступника голови Кіровоградської обласної ради

Робочий візит заступника голови Кіровоградської обласної ради

18 березня 2021 року Піщанобрідську територіальну громаду з робочим візитом відвідав Лінько Дмитро Володимирович, заступник голови Кіровоградської обласної ради. У ході зустрічі обговорив із сільським головою Мар’яновим Сергієм Івановичем проблеми території та шляхи їх вирішення, зокрема утеплення фасаду дитячого садочку в с.Піщаний Брід, відкриття дитячої групи, проблемні питання центру дитячо-юнацької творчості, визначення та облаштування приміщення для тренажерного залу та інші питання дозвілля молоді.

Проведено спільне засідання депутатських комісій та чергова шоста сесія сільської ради

Проведено спільне засідання депутатських комісій та чергова шоста сесія сільської ради

  Сьогодні, 16 березня 2021 року, в приміщенні сільського Палацу культури було проведено  спільне засідання депутатських комісій з обговорення проектів рішень та затвердження винесення їх на чергове шосте пленарне засідання Піщанобрідської сільської ради.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ