Фото без опису06 березня учні КЗ "Перчунівський ліцей" мали можливість зустрітися зі справжнім Героєм – випускником Перчунівської школи, учасником АТО у 2015 – 2016 роках та чинним військовослужбовцем Збройних Сил України Олександром Миколайовичем Акименком, який захищає суверенітет і територіальну цілісність України у війні проти рашистів.

Навіть повітряна тривога не змогла перервати цю зустріч, на якій учні мали можливість задавати питання про особливості бойових дій, характеристики танків, зокрема, про потужний Leopard 2, керувати яким буде пан Олександр у боях за Україну. Також звучали питання про специфіку служби, особисті враження та переживання воїна в ході російсько-української війни.

Учні були дуже задоволені зустріччю і змогли здобути важливі знання та настанови від воїна - односельчанина. На завершення заходу, діти подарували військовослужбовцю патріотичні малюнки та висловили подяку за його службу і жертву, яку він приносить кожного дня, перебуваючи на фронті.

Ми дуже вдячні Олександру Миколайовичу за можливість цієї зустрічі, а також за його надзвичайну мужність і відданість нашій країні. Дякуємо всім, хто віддає свої сили у боротьбі за Україну і захищає її від рашистської чуми. Нехай Бог благословляє нашу країну і всіх її захисників.

Слава Україні!💛💙