Привітання сільського голови Піщанобрідської територіальної громади з  8 Березня

Привітання сільського голови Піщанобрідської територіальної громади з 8 Березня

Дорогі жінки! Любі матері, дружини та сестри! Щиро вітаю вас з прекрасним святом 8 Березня! Святом весни, оновлення і кохання. Ми всі віддаємо вам шану, любов і вдячність за вроду і розум, ніжність і доброту, витримку і мудрість. Ви є справжніми берегинями своєї сім'ї, несете справедливість та злагоду в оселю. Жінка — вічний храм кохання і добра, надійний оберіг родинного спокою і затишку, запорука миру в суспільстві. Хай це свято, а з ним і пробудження природи принесуть вам здійснення всіх ваших заповітних мрій, надій і сподівань. Нехай ніколи не згорнуться крила Віри, Надії, Любові. Доброго здоров'я, щастя, благополуччя, віри в краще майбутнє вам і вашим рідним.

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні. Відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року). Саме в ці дні сім років тому під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку.

Робочі зустрічі для налагодження співпраці та вирішення проблемних питань у селах Олексіївка та Кирилівка

Робочі зустрічі для налагодження співпраці та вирішення проблемних питань у селах Олексіївка та Кирилівка

  Сьогодні, 14 січня 2021 року, сільський голова Сергій Мар’янов, староста Юрій Граданович провели на території сіл Олексіївки та Кирилівки робочі зустрічі з керівниками агроформувань, закладів освіти, медицини та культури. В ході зустрічей розглядалися питання щодо соціально – економічного розвитку громади та територій зокрема. Під час дискусій, які проходили в конструктивній атмосфері, було досягнуто взаєморозуміння з усіх питань.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ