На території Піщанобрідської ОТГ розпочато роботи з експлуатаційного утримання місцевих автодоріг.

На території Піщанобрідської ОТГ розпочато роботи з експлуатаційного утримання місцевих автодоріг.

На даний час  проводиться ямковий ремонт асфальтного покриття автошляху С120516 Перемога – Піщаний Брід. Керівництво громади висловлює подяку   директору ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг»  Зорькіну Анатолію  Олександровичу та начальнику філії «Маловисківський автодор» Гарбузу Ігорю  Володимировичу за сприяння та оперативність  у проведені робіт, які проводяться згуртованим колективом підприємства під керівництвом заступника начальника філії «Маловисківський автодор» Лабунець Аліни Олександрівни. Найближчими днями буде розпочато ремонт автошляху  що з’єднує село Веснянка з Піщаним Бродом та Помічною.

Вітання сільського голови з Міжнародним днем захисту дітей

Вітання сільського голови з Міжнародним днем захисту дітей

Усі ми родом із дитинства. І у більшості з нас воно було щасливим і безтурботним. Тому, що нас оберігали, нами опікувалися, про нас турбувалися! Нам віддавали найкраще, а ми й не задумувалися, скільки зусиль наші батьки докладали, скільки безсонних ночей недоспали і скільки сліз виплакали, щоб нам жилося добре.  

Більшу увагу територіям

Більшу увагу територіям

Сьогодні, 27 травня, Роман Холін  спеціаліст Піщанобрідської сільської ради,   помічник-консультант депутата обласної ради  Дмитро Лінько  зустрівся з лідером радикальної партії Олегом Ляшком та  з активом обласної організації та новообраними депутатами всіх рівнів. У ході спілкування обговорювалися питання розвитку громад. Такі зустрічі є гарною можливістю привертати увагу до розвитку та вирішення проблемних питань території. Сподіваємося на подальшу тісну і плідну співпрацю.

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ДЕПОРТАЦІЇ КРИМСЬКИХ ТАТАР

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ДЕПОРТАЦІЇ КРИМСЬКИХ ТАТАР

18 травня в Україні та світі згадують про жертв депортації кримськотатарського народу з Криму у 1944 році. У цей день з півострова відправили перший ешелон кримських татар. Загалом було депортовано близько 200 тисяч осіб. Депортація кримських татар є колосальним порушенням прав людини і великим злочином з точки зору сучасного міжнародного права. З огляду на кількість людських жертв, на думку деяких дослідників, депортацію можна прирівняти до геноциду.

Проводиться навчання з основних засад цивільного захисту та організації роботи з питань непрацюючого населення на відповідних територіях

Проводиться навчання з основних засад цивільного захисту та організації роботи з питань непрацюючого населення на відповідних територіях

17 травня навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки житєдіяльності населення в Кіровоградській області на базі Піщанобрідської сільської бібліотеки розпочалося функціональне навчання з старостами Піщанобрідської територіальної громади за категорією осіб відповідальних за роботу консультаційних пунктів при органах самоврядування.

День пам’яті та примирення  та День Перемоги над нацизмом у другій світовій війні

День пам’яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у другій світовій війні

Напередодні всенародних свят - Дня пам’яті та примирення  та Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні в усіх населених пунктах Піщанобрідської територіальної громади відбулися заходи вшанування земляків: покладання квітів до меморіальних місць,мітингів . Сільський голова Сергій Мар’янов разом з начальником відділу соціального захисту населення  Іриною Дромашко та старостами територій громади відвідали учасників війни ,які проживають на території Піщанобрідської сільської ради.На їхню адресу лунали побажання міцного здоров’я, оптимізму, довголіття .Також усім було надано фінансову підтримку. Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!!!

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ