Фото без описуЯкі вакансії із наданням житла є на Кіровоградщині?

 

Роботодавці Кіровоградщини надали до служби зайнятості  Кіровоградської області 79 вакансій з наданням житла.

Серед пропозицій є робота для:

  • лікарів: лікарів-терапевтів; лікарів загальної практики-сімейних лікарів; лікарів-ендокринологів; лікарів-кардіологів; лікарів-лаборантів; лікарів-невропатологів;
  • керуючого фермою;
  • слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів;
  • електрозварника ручного зварювання;
  • водіїв автотранспортних засобів;
  • трактористів-машиністів (сільськогосподарського) лісогосподарського виробництва;
  • машиніста бурильно-кранової самохідної машини;
  • вантажників;
  • такелажника;
  • формувальника залізобетонних виробів та конструкцій.

Заробітну плату за цими позиціями пропонують від 8 100 грн. до 20 тис. грн. Працівники потрібні як із досвідом роботи, так і без нього.

Серед регіонів Кіровоградщини, у яких зареєстровані такі вакансії Кропивницький, Маловисківська, Світловодська та Компаніївська громади.

Вас цікавить офіційне працевлаштування? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти за посиланням.

Бажаєте переглянути інші вакансії у регіоні? Пропонуємо:

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


 

Єдиний портал вакансій: сотні  тисяч робочих місць на відстані одного кліку

 

Єдиний портал вакансій – своєрідний агрегатор, що збирає вакансії не лише, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, а і низки провідних українських сайтів з пошуку роботи.

Вакансії оновлюються в режимі реального часу. Тож, до вашої уваги – сотні  тисяч робочих місць на відстані одного кліку. Наразі функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня зарплатні. Звертаємо вашу увагу, що портал вакансій адаптовано для всіх мобільних пристроїв.

Шукаєте роботу? Не знаєте яким джерелом скористатися? Відкрийте посилання на Єдиний портал вакансій, оберіть відповідні розділи та розпочніть пошуки!

Довідково. Також для ознайомлення з іншими наявними вакансіями запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://cutt.ly/qKFhLXK

Діють телеграм-канали, де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії:

  • ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb
  • «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» https://t.me/job_kid_dcz

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Компенсація за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю: робота без бар'єрів

Ви роботодавець, який працевлаштовує громадян з інвалідністю І та ІІ груп? Скористайтеся державною підтримкою і отримайте компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, що компенсація фактичних витрат за облаштування робочого місця – відшкодування роботодавцю витрат на допоміжні засоби, які підприємства закуповують, щоб облаштовувати робочі місяця для новоприйнятих працівників з інвалідністю.

Який максимальний розмір компенсації? Роботодавець може отримати грошову компенсацію у сумі, що не перевищує 106,5 тис. грн - за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю І групи та до 71 тис. грн - для осіб з інвалідністю ІІ групи.

Якщо ця інформація є для вас актуальною і ви зацікавленні в облаштуванні робочих місць для громадян з інвалідністю, не знаєте з чого почати? Завітайте на сайт Державного центру зайнятості у рубрику «Роботодавцям», підрубрику «Компенсації за працевлаштування» Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів.

 

Облаштування робочого місця для людини з інвалідністю: заява  через Дію

Ви роботодавець, який надає громадянам з інвалідністю роботу і дбає про належні умови праці для них? Скористайтеся державною підтримкою та отримайте компенсацію за облаштування робочого місця особи з інвалідністю за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Наразі є можливість подати заяву на отримання такої компенсації через портал Дія

Для цього необхідно зробити наступні кроки:

  • авторизуйтеся на порталі Дія за допомогою КЕП;
  • заповніть заяву: вкажіть дані про особу з інвалідністю та облаштоване робоче місце;
  • прикріпіть документи, які підтверджують працевлаштування, купівлю допоміжних засобів та довідку медико-соціальної експертної комісії, яка засвідчує інвалідність співробітника;
  • вкажіть IBAN свого рахунку;
  • підпишіть заяву КЕПом.

Після цього очікуйте на рішення упродовж 10 робочих днів. Якщо воно позитивне – кошти надійдуть на ваш рахунок протягом 5 робочих днів.

 

Компенсація за облаштування робочих місць: вже 7 роботодавців скористалися підтримкою держави

Ви роботодавець, який працевлаштовує громадян з інвалідністю І та ІІ груп? Отримайте  компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць для таких громадян. Наразі вже 7 роботодавців отримали компенсацію за облаштування робочих місць для 8 осіб з інвалідністю.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості