Фото без описуКіровоградська регіональна торгово-промислова палата повідомляє, що 19 серпня 2021 року, у рамках відзначення 30-річчя Незалежності України, на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати (далі - КРТПП) відбудеться медовий фестиваль "KROPhoney fest 2021".

Захід організовано КРТПП спільно із Міністерством аграрної політики та продовольства України, Кіровоградською обласною державною адміністрацією, Кіровоградською обласною радою, Кропивницькою міською радою та ВГО "Спілка пасічників України".
Фестиваль включатиме в себе виставку-ярмарок медової продукції та ІІ Форум пасічників.

Програма заходів додається.

Запрошуємо жителів вашої територіальної громади відвідати фестиваль, що проходитиме за адресою: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-А (біля дитячої обласної лікарні).

У бджолярів громади є можливість участі у форумі пасічників. Участь безкоштовна, за умови попередньої онлайн реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/10R34zklzms8j5Hm8CB9RdmCOXSh_TSA-Y1LNnNEFRnE/viewform?edit_requested=true.
Кількість місць обмежена.
У разі виявлення бажання пасічниками громади взяти участь у виставково-ярмарковій частині, просимо звертатись безпосередньо до торгово-промислової палати за телефонами: (0522) 30-87-24(050) 488-44-43.

Фото без описуФото без опису