Оголошується конкурс  на створення офіційної символіки (герба та прапора) Піщанобрідської  територіальної громади

 

Виконавчим комітетом Піщанобрідської сільської ради оголошено конкурс на створення офіційної символіки Піщанобрідської сільської територіальної громади.    Метою конкурсу є визначення найкращих науково обґрунтованих засад і варіантів художніх вирішень герба та прапора Піщанобрідської сільської територіальної громади для його остаточного затвердження сільською радою. Конкурс проводиться в наступні етапи та строки:

 

1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 05.08.2021 по 06.09.2021;

2 етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них кращих – з 07.09.2021 по 09.09.2021;

3 етап – громадське обговорення конкурсних робіт та голосування – з     09.09.2021 по 15.09.2021;

4 етап – підбиття підсумків громадського голосування –   16.09.2021;

5 етап – затвердження Піщанобрідською  сільською радою офіційної символіки територіальної громади.

 

Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора є збереження історичної та культурної спадщини сіл Піщанобрідської сільської територіальної громади, утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму, зокрема, поширення інформації про Піщанобрідську територіальну громаду як культурний, історичний та мальовничий куточок Кіровоградщини.

 

Конкурсні проекти герба та прапора Піщанобрідської сільської територіальної громади подаються до 06 вересня 2021 року за адресою: вул. Незалежності, 29, с.Піщаний Брід, Добровеличківський район, Кіровоградська область, 27037, або за електронною адресою  pbrid_sr@ukr.net з темою листа «На конкурс–символіка» (УВАГА! Листи не оформлені належним чином до розгляду не прийматимуться)

 

Більш детально з умовами конкурсу та Положенням про його проведення можна ознайомитись в Піщанобрідській сільській раді або на офіційному сайті.