Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь

Дата: 16.05.2023 09:19
Кількість переглядів: 32

З настанням літнього сезону можна розширити раціон вживання різноманітних фруктів та овочів, наситити організм вітамінами. Але саме в теплий період року зростає ризик виникнення харчових отруєнь та гострих кишкових інфекційних хвороб. 

https://rada.info/upload/users_files/04365810/d61b9e8474639ca7aa01c403216069cb.pdf

 

https://rada.info/upload/users_files/04365810/21ec9acde0f2864b310160907d536ec1.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь