Реєстрація заявок з бізнес-ідеями для участі в Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва відкрита до 10 серпня!

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва проводиться для жінок, які втратили джерела доходів для забезпечення своєї родини через війну, яка триває в Україні. В цьому проєкті жінки, які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія), Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях можуть подати свої заявки з бізнес-ідеями для участі в Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва.

У програмі можуть взяти участь індивідуальні бізнес-заявки та жіночі команди (де більшість складають жінки) з новими мікро- та сімейними бізнесами або вже існуючими бізнесами. Для того, щоб подати заявку як команда, потрібно як мінімум три члени команди (виняток – сімейні бізнеси – потрібно як мінімум два члени команди).

Ви можете подати заявку тільки до 10 серпня: https://entrepreneur.pagulasabi.ee/uk/podaty-biznes-ideyu

 

06.08 з 14.00 до 17.00 відбудеться останній воркшоп з консультаціями, як подати свою заявку:

https://garage48-org.zoom.us/j/89615315929?pwd=RnVuMlJPQ3hxKzRLajg4bjYxWEVsdz09

пароль 123

Якщо у Вас є питання щодо участі, будь ласка, зв’яжіться із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» за електронною адресою:  zm.ednist2021@gmail.com   або зателефонуйте:

Київська, Сумська, Чернігівська області: 095-611-87-98 (Раїса),

Запорізька (підконтрольна територія), Дніпропетровська, Полтавська, Кіровоградська, Черкаська області: 068-221-22-80 (Лідія).

Будемо вдячні Вам за поширення цієї інформації на Ваших інформаційних ресурсах.

З повагою,

Команди фонду «Єдність» за майбутнє», Гараж48 та Естонської ради у справах біженців