Фото без опису

Україна вперше відзначає День Української Державності! Славетний день тисячолітньої традиції Української державності.


Від перших згадок про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва, славних Чернігова та Галича. Від героїчних князів Рюрика, Олега та Ігоря. Від Великого Князя Київського Володимира Святого, який у 988 році він прийняв християнство як державну релігію, що стало для України цивілізаційним вибором.


Християнство з різних проукраїнських слов’янських племен створило єдиний український народ. Народ, який протягом більше тисячі років продовжував свою державну традицію.


У вигляді величної найбільшої у тогочасній Європі Київської Русі князя Ярослава Мудрого. Галицько-Волинського Королівства короля Данила. Великого Князівства Литовського та руського Великого князя Вітовта. Української козацької держави Богдана Хмельницького. Української Народної Республіки Верховного Отамана Симона Петлюри, Західноукраїнської Народної Республіки президента Євгена Петрушевича. Української Держави гетьмана Павла Скоропадського. Карпатської України президента Августина Волошина. Відродженої у 1941 році Української Держави Степана Бандери.


Сучасної незалежної України.


Тисячоліття за цю державну традицію боролися герої минулого. За тисячолітню незалежність сьогодні борються герої сучасності.


Вся українська нація боронить державу від ворога, який народився у мокшанських болотах відсталої заліської окраїни Київської Русі. І тепер ці нащадки мокшан заявляють про «одін народ».
Знайте, московитські поганці, не може бути нічого спільного між нащадками Володимира Великого та дикими орками з московських боліт.


Українська державність має тисячу років і буде існувати вічно.
Зі святом Вас друзі! Зі святом Української державності!


Україна вистоїть. Україна переможе.


Слава Україні!