Фото без опису

ГО «Стратегія майбутнього» продовжує роботу у напрямку допомоги переселенцям, які проживають на території Кіровоградщини.

02 червня 2022 року члени громадської організації разом з представниками Управління дотримання прав людини у Кіровоградській області відвідали Піщанобрідську громаду. Поспілкувалися з очільником громади та місцевими волонтерами.

У свою чергу, керівниця організації Тетяна Котенко подякувала жінкам-пекарям, котрі щодня випікають смаколики для захисників, які боронять країну на фронті. Також ми передали медикаменти та необхідний одяг для військових з 57-ї бригади.

Офіцер поліції Микола Сульжук провів роз’яснювальну роботу з переселенцями. Адже люди, котрі знайшли прихисток на Кіровоградщині не в повній мірі обізнані, як їм діяти, і які саме види соціальних допомог вони можуть отримати.

В ході зустрічі та спілкування, представники громадськості побачили ті проблемні питання, які зараз є у громадах в напрямку роботи з ВПО. І в черговий раз переконалися, що саме у співпраці з органами влади, силовими структурами та бізнесом крок за кроком вирішуються ті чи інші нагальні питання.

Також нагадуємо про створений Чат бот - @krsg_bot, де всі переселенці можуть отримати інформацію, яка постійно оновлюється та додається.

Громадська організація "Стратегія майбутнього"

 

#ВСЕ_БУДЕ_УКРАЇНА

#впо #підтримка #співпраця #громада #бізнес #поліція

#Сергій_Марянов

#Константин_Балута

Піщанобрідська Територіальна Громада

Nikola Sulzhuk

Управління дотримання прав людини Національної поліції України