Фото без опису

????Яскраво та енергійно відзначили Міжнародний день захисту дітей у Піщанобрідській громаді ????

????Святкову атмосферу дітям дарували працівники Піщанобрідського Палацу культури Наталія Дінул , Маша Ільченко та юні таланти нашої громади.

????Гарний настрій та яскраві емоції діти отримали під час патріотичного флешмобу від Nastasiya Trityachenko .

На майдані на діток чекали безкоштовні смаколики та призи від Піщанобрідська сільська рада, Служба у справах дітей Піщанобрідської сільської ради Піщанобрідська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради,та від Юлия Заремба. Також майстерклас з виготовлення прикрас в патріотичному стилі від Лариса Підлубна ????????

????????Маленьких українців та їх батьків щиро привітав начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Піщанобрідської сільської ради Roma Carenko.

????Свято відбулося за фінансової підтримки:

?Віктора Очеретнього;

?Сергія Мар'янова;

?Марії Кулаженко;

?Миколи Якимчука;

?Миколи Чеботаря;

?Романа Царенко;

?Наталії Химич.


Нехай кожна дитина буде щасливою! Варто зазначити, що День захисту дітей - це не лише веселе свято, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти були щасливі.

Працівники Піщанобрідської спеціальної школи долучилися до проведення свята в Піщанобрідській громаді: напекли солодощів та пригощали всіх діток, в тому числі і вихованців школи. Бібліотекар школи Підлубна Л.М. провела майстер-клас по виготовленню патріотичної символіки , де діти із захопленням власноруч створювали обрані ними символи. Перший літній день пройшов в атмосфері дитячого сміху, веселощів та позитивних емоцій. Святкували гучно, весело та кольорово!


Також з нагоди відзначення в районі Міжнародного Дня захисту дітей заступником голови Новоукраїнської районної військової адміністрації Марією Щекою та начальником служби у справах дітей районної військової адміністрації спільно із керівництвом Піщанобрідської сільської ради Новоукраїнського району відвідали прийомну родину у якій на вихованні перебуває троє дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка вимушено перемістилася із м. Слов’янська Донецької області із зони активних бойових дій. Дітям було вручено подарунки та смаколики для всієї родини.

Марія Борисівна та Лариса Олександрівна поцікавилися умовами перебування родини та їх нагальними потребами та запропонували всебічну підтримку родині. Прийомні батьки вдячні Піщанобрідській громаді, яка прихистила їх на свої території, адже безпека дітей найголовніше.

Крім цього, під час візиту в громаду було відвідано облаштовані місця для компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. Заступники сільського голови Балута Костянтин Борисович та Лисич Микола Олександрович разом з начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Царенком Романом Васильовичем розповіли про організовану роботу щодо якісного прийому осіб вказаної категорії, показали підготовлені заклади для проживання, харчоблоки, центри психологічної підтримки та надання гуманітарної допомоги. Піщанобрідська громада вже надала прихисток близько 400 особам, яких війна заставила залишити власні домівки та надалі готова всебічно підтримувати дану категорію людей.