Фото без опису

??Минулого тижня, 24 грудня, в Піщанобрідському Палаці культури за фінансової підтримки сільського голови Піщанобрідської територіальної громади Сергія Івановича Мар'янова та директора ТОВ «Перше травня» Миколи Івановича Чеботаря для діток пільгових категорій, які проживають на території громади відбувся святковий захід «НОВОРІЧНЕ ДИВО».

????Казкове дійство з іграми, конкурсами, загадками і танцями організували працівники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, організаційного відділу та аніматори. Дітлахи залишились в захваті та гарному настрої від чудового свята й отримали солодкі подарунки від Діда Мороза.

Фото без опису

 

??На святі побував і сільський голова Сергій Мар'янов, з вітальним словом він звернувся до всіх присутніх діток і дорослих. Побажав в новому 2022 році здоров'я та здійснення всіх найзаповітніших мрій.????

Фоторепортаж за посиланям - https://drive.google.com/drive/folders/1i_554C_vCYIG23_WrgG9L8TKHLVyNqMp?fbclid=IwAR3QoqqTYA9EnMuqmklR-i3oR-wmCeDYzURz-H03WeZnKroUhDKrXaOhgmg