Фото без опису

????22 грудня в с.Піщаний Брід відбулося урочисте ВІДКРИТТЯ ГОЛОВНОЇ ЯЛИНКИ ГРОМАДИ!

????Чимало малечі і дорослих зібралися в очікуванні казкового дива. І воно дійсно відбулося! Адже біля ялинки розігралося справжнє чарівне дійство за участю Діда Мороза, Снігуроньки та їхніх помічників: Сніговика Олафа, Свинки Пеппи, ведмедика, мавпочки, собачки та білочки, які допомагали веселити діток.

????З прийдешніми святами всіх привітав сільський голова Піщанобрідської територіальної громади Сергій Мар’янов та побажав всім жителям громади здоров’я, щастя, доброї долі, миру, злагоди, успіхів та здійснення мрій.

????Головна новорічна красуня засяяла різнобарвними вогнями під оплески та вигуки дітвори. Очі дітлахів світилися щирою радістю не менш яскраво за новорічні ілюмінації, а дійство стало особливим і незабутнім.

??????А наше свято стало можливим завдяки фінансової підтримки????:

??Сергія Івановича МАР'ЯНОВА;

??Ярослава Євгеновича СМІЛЯНЦЯ;

??Миколи Івановича ЧЕБОТАРЯ;

??Сергія Миколайовича ЗАВАЛКА;

??Едуарда Володимировича СВИДА;

??Рустама Октайовича АХМЕДОВА;

??Олега Івановича СОЛОВ'Я;

??Марії Миколаївни КУЛАЖЕНКО;

??Костянтина Борисовича БАЛУТИ;

??Ліни Миколаївни ДИМКОВОЇ;

??Сергія Анатолійовича ГРАНЕНКА;

??Тетяни Михайлівни МОРОЗЮК;

??Миколи Олександровича ЛИСИЧА.

????Церемонія засвічення головної ялинки-красуні в Піщанобрідській громаді відбулася на славу! А попереду ціла плеяда зимових свят, які завжди несуть з собою якісь особливі відчуття - казки, дива, надії на здійснення мрій та віру в краще майбутнє. Тож нехай торжествує добро, а ця зима принесе в кожну оселю велике людське щастя!????????????