Фото без опису

Настав час активних змін:#ПобачивПрибери!

Якщо людство продовжить смітити, до 2030 року потрібно буде ще дві планети, щоб зберігати сміття! Питання екологічної безпеки та виховання в підростаючого покоління культури дбайливого ставлення до довкілля, є складовим елементом розбудови України, її європейських цінностей.

Учні Перчунівського ЗЗСО долучилися до екологічної акції #WorldCleanDay, що проводиться в нашій країні з ініціативи #LetsDoItUkraine, метою якої є об'єднання заради досягнення спільної мети - порятунку планети від сміття.

«Озброївшись» рукавичками, пакетами для сміття, віниками, екоактивісти взялися звільняти територію школи та інші сільські локації від сміття. Спільними зусиллями вдалося прибрати територію рідного села та зібрати чимало пакетів сміття.

Перчунівський ЗЗСО закликав підтримати акцію у Всесвітній день прибирання 18 вересня та зробити нашу країну чистішою і охайнішою.

 

Працівники Піщанобрідської сільської ради також долучилися до Міжнародної акції ,,Всесвітній день прибирання World Cleanup Deu''#побачивприбери#

 

Фото без опису