16 вересня 2021 року на базі шкільного музею Перчунівського ЗЗСО вчителем історії Наумовою М.Й. була проведена тематична екскурсія для учнів 8-11 класів, приурочена Дню пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та 60-м роковинам з дня народження Миколи Миколайовича Неживого – уродженця с. Перчунове, який загинув виконуючи військовий обов’язок у зоні ООС 8 квітня 2019 року.

Перчуново пам’ятає свого Героя, що поклав життя захищаючи незалежність та суверенітет України. Ми вшановуємо усіх тих, хто першими став до бою заради спільного добра українців, хто без зброї йшов під кулі на Майдані, хто, як Микола Неживий, пішов добровольцем на фронт та загинув. Ці люди залишили близьких і віддали найцінніше — власне життя, захищаючи право українців самостійно господарювати на своїй землі.

Помолімося за душі полеглих! Бережімо пам’ять про наших героїв та їхні подвиги! Цінуймо свободу і незалежність! Робімо Україну кращою та сильнішою! Адже саме цього прагнули усі, хто загинув у боротьбі за нашу землю!

Слава Україні! Вічна пам’ять Героям!

 

(с)Перчунівський ЗЗСО