Фото без описуЗа ініціативи Піщанобрідської сільської ради на території професійного аграрного ліцею, с.Піщаний Брід, вул. Дзержинського, 1 з 12.07.2021 по 22.07.2020 року, з 09 до 16 години (обід з 12 до 13) буде відбуватися прийом медичної мобільної консультації щодо профілактики та раннього виявлення онкологічних недуг спрямована на своєчасне встановлення точного діагнозу. Адже досить часто люди відкладають візит до лікаря і не проходять якісну діагностику, дозволяючи захворюванню прогресувати і втрачаючи час.

Обстеження будуть проводити лікарі високопрофесійного кадрового складу сучасного онкологічного центру TomoClinic.

????Які обстеження будуть доступні в трейлері?

· Мамографія (обстеження грудей), яку жінкам бажано проводити щорічно, починаючи з 40 років. При наявності менструального циклу мамографію проводять на 5-15 день від початку циклу. При відвідуванні трейлера потрібно мати паспорт і електронне направлення — з ним обстеження проводиться БЕЗКОШТОВНО.

· Рентген (обстеження легень), що профілактично виконується раз на рік. На обстеженні потрібно мати при собі паспорт і паперове направлення від сімейного лікаря. Вартість обстеження — 150 гривень.

?? Прийом пацієнтів буде проводитися по попередньо складеному і узгодженому графіку, тому, будь ласка, вчасно записуйтесь за телефоном +38 (066) 087-33-53. Раді будемо допомогти вам в якісному обстеженні вашого організму!

Фото без описуФото без описуФото без опису