Фото без описуШановні жителі громади!

Цього року наша Держава відзначає всенародну ювілейну дату – 25-ту річницю з Дня прийняття Конституції України.

28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю. 

Наша Конституція – одна з найкращих у світі, адже вона увібрала в себе головні цінності Європи і тисячолітні традиції Української держави.  

Конституційний досвід у нас надзвичайно великий, але вміння жити за Конституцією – порівняно малий. Основний Закон має стати нашим дороговказом у нинішньому і прийдешньому житті. Коли всі, без винятку, будуть дотримуватися конституційних норм, коли кожен громадянин відчує, що його життя визнане найвищою цінністю, як це записано в Конституції, лише тоді ми зможемо з гордістю заявити, що Україна стала дійсно демократичною державою.

Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов’язки.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.  

Від імені депутатського  корпусу,   виконавчого комітету та  від  себе особисто сердечно вітаю вас з 25-ю річницею Конституції України ! 

Від щирого серця бажаю усім жителям громади впевненості у майбутньому, бадьорості духу, міцного здоров'я, наснаги й надалі гідно нести звання Українця. Успіхів вам у навчанні та роботі, незалежних думок і сили, аби втілити в життя все, до чого ви прагнете!

З повагою та шаною, Піщанобрідський сільський голова Сергій МАР'ЯНОВ