Фото без опису

Шановні жителі Піщанобрідської об’єднаної територіальної громади!

Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Це усіма нами з дитинства улюблені і радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2020-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та змінами.

Ще зовсім трішки і настане Новий 2021-й рік. Нарядивши ялинку й готуючись до зустрічі прийдешнього року Білого металевого Бика, ми з надією дивимося у майбутнє. Будемо сподіватися, що ще довгий час не поверне життя до вечірніх присмерків і життєвий путівець кожного з нас, не дивлячись на всі його примхи і несподівані повороти, буде рівним. Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.

Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. Справедливості і свободи, рідній Україні! А ще – сили і віри, що добро переможе! Веселих свят і щасливого Нового року!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою  та шануванням,

сільський голова Сергій МАР'ЯНОВ