Фото без опису

У складний для України і всього світу період на передовій боротьби з коронавірусною хворобою перебувають медики. Вони ризикують своїм здоров’ям заради безпеки мільйонів українців, рятуючи пацієнтів 24/7.

Кожен шостий українець з підтвердженим діагнозом COVID-19 – медичний працівник. Вже понад 2300 лікарів і медиків інфіковані небезпечним захворюванням. Це саме ті люди, які нині на передовій боротьби з COVID.

Незважаючи на високий ризик зараження, десятки тисяч лікарів, санітарів, фельдшерів, лаборантів і медсестер продовжують рятувати життя українців в умовах епідемії.

Виконавчий комітет та депутатський корпус Піщанобрідської сільської ради щиро вдячні за віддану, щиру і наполегливу працю лікарям, медичному персоналу НАШИХ ЛІКАРЕНЬ !

Сессією Піщанобрідської сільської ради з початку 2020 року та на даний момент виділено 330 тис. гривень субвенції сільского бюджету на функціонування Добровеличківської ЦРЛ та перераховано 687,6 тис. гривень медичної субвенції з державного бюджету. Профінансовано закупівлю інсуліну на суму 126,5 тис. гривень.

В цей складний як для нашої країни, так і для нашої об'єднаної громади , Піщанобрідська сільска рада не стоїть осторонь.

ДЯКУЄМО !