Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

Незадекларована праця – це свідоме ухилення роботодавців і працівників від оформлення трудових відносин з метою отримання тих чи інших переваг за рахунок приховування реальних доходів, отримання соціальних пільг, несплати податків тощо.

Оголошення про формування складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Піщанобрідській сільській раді

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 364 "Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органу виконавчої влади, органі місцевого самоврядування", відповідно до листа Кіровоградської обласної військової адміністрації від 24 квітня 2023 року № 83/01-05 з метою координації зусиль щодо утвердження української національної та громадянської ідентичності оголошується конкурс про створення Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Піщанобрідській сільській раді (далі - Координаційна рада).

НЕ ПАЛІТЬ СУХОЇ ТРАВИ ТА ПОЖНИВНИХ ЗАЛИШКІВ (СТЕРНІ)

З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність пожеж. Основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки та пожежного захисту сільгоспугідь, лісосмуг, ліній електропередачі, газопроводів , доріг в літній пожежонебезпечний період.

До уваги для жителів громади !

Піщанобрідська сільська рада повідомляє, що державний реєстратор перебуватиме у відпустці з 27.06.2023 по 02.08.2023.

До уваги жителів громади !

Повідомляємо, що відповідно до рішення ОДА, на автошляху М-13 сполученням Кропивницький - Платонове («бетонка») розпочато аварійний ремонт покриття мостів.

До відома власників земельних ділянок та землекористувачів!

Відповідно до додатку до Типових правил благоустрою території населеного пункту (пункт 1 розділу VIІ Закону) встановлено межі утримання прилеглої до земельної ділянки території. Так, обкошування земельних ділянок, що надані у власність або користування юридичним та фізичним особам, на відстані від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці шириною до 20 м, покладається на власників або користувачів даних земельних ділянок.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ