Шановні учні, вчителі, батьки та вся шкільна родино Піщанобрідської громади!

Сердечно вітаю вас із Днем знань – святом, яке символізує початок нового навчального року, нових викликів і досягнень. Цей день завжди наповнений особливим настроєм, очікуванням чогось нового та незвіданого.

Особливо вітаю наших першокласників, які вперше переступлять поріг школи. Бажаю вам, щоб шкільні роки були яскравими, насиченими новими відкриттями та справжніми друзями.

Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, для яких цьогорічний перший дзвоник пролунає востаннє в рідній школі. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки – життя.

Шановні вчителі, дякую вам за вашу невтомну працю, мудрість та терпіння. Ви – справжні майстри своєї справи, які ведуть молоде покоління до знань та життєвої мудрості.

Бажаю усім у новому навчальному році мирного неба, міцного здоров’я, впевненості у власних силах та вдалого старту з вірою в Перемогу!

Нехай цей навчальний рік принесе всім нам нові успіхи, радість відкриттів і взаємопідтримку.

Зі святом, дорогі друзі!

З повагою, сільський голова Сергій МАР’ЯНОВ.

Фото без опису