Фото без опису💔

Сьогодні, 14 грудня 2023 року у Піщанобрідській громаді відбулося відкриття та освячення меморіальної дошки відважному захиснику України МУХІНУ ОЛЕКСАНДРУ ГЕОРГІЙОВИЧУ

🔸Анотаційну дошку Герою України відкрили на фасаді Комунального закладу «Олексіївський інформаційно-технологічний ліцей».

🔸Право відкрити дошку надали брату загиблого Героя.

🔸Вшанувати пам‘ять зібралася родина, друзі, священнослужителі, односельчани, керівництво громади, педагоги та учні закладу освіти.

🔸Олександр Георгійович народився 27.05.1976 р. у с. Олексіївка. Тут пройшло його дитинство та юність. Після 9-го класу навчався у Піщанобрідському аграрному ліцеї.

У 2015 році брав участь в АТО.

З початком повномасштабного вторгнення без жодного сумніву став на захист країни.

🔸Олександр Мухін загинув 29 серпня 2022 року під час наступу у Бериславському районі, Херсонської області отримав поранення несумісні з життям внаслідок артилерійського обстрілу противника.

🔸«Нашим святим обов’язком є пам’ятати та вшановувати кожного Героя, його героїчний вчинок заради миру та кращого майбутнього для прийдешніх поколінь.

🔸Щирі співчуття родині полеглого. Вічна слава Героям України», - із такими словами до присутніх звернувся заступник Піщанобрідського сільського голови - Микола ЛИСИЧ.

🕯️Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам‘ять ОЛЕКСАНДРА та всіх полеглих захисників України.

💙💛Не забудемо..

💙💛Не пробачимо..

🇺🇦Слава Україні!