Фото без опису🩵💛Щороку, 5 грудня відзначається МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА.

🔸Це свято відзначають люди, які щоденно віддають тепло своїх сердець тим, хто цього потребує.

🔸В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.

🔸Після 24 лютого кожен українець став певною мірою волонтером і обрав свій фронт для захисту України. Хтось — плете маскувальні сітки, хтось — донатить, хтось — збирає і відправляє гуманітарну допомогу або ж готує їжу, хтось — долає сотні кілометрів, щоб відвезти необхідне нашим Захисникам, хтось — безоплатно надає своє житло чи допомагає тим, хто втратив дім.

🔸Кожна така справа зараз вкрай важлива і потрібна.

🔸Хочеться відзначити, що будь-яка волонтерська діяльність була б неможливою за відсутності акумульованих коштів, вчасно знайденої та доставленої гуманітарної допомоги, адже вона не приїздить сама, пошуку логістичних маршрутів, пошуку донорів та донаторів – за це все я щиро вдячний своїй команді Піщанобрідської сільської ради, депутатському корпусу, представникам агробізнесу, закладам освіти, культури, всім комунальним закладам, благодійним фондам, формальним та неформальним волонтерським угрупуванням, активним жителям, які щоденно працюють на благо держави та ЗСУ.

🩵💛Глибока вдячність творчим об’єднанням громади за організацію постійних благодійних заходів, ярмарків та зборів коштів.

🩵💛Тож, шановні наші волонтери! Щиро вітаю вас із нагоди свята❤️.

🩵💛Всі Ви - люди з небайдужими серцями, які намагаються робити все можливе, аби наблизити Україну до Перемоги. Дякую Вам за непохитну віру в нашу країну і в нашу Перемогу!

🔹Бажаю всім волонтерам міцного здоров’я, довголіття, сімейного затишку, добробуту, вдячності від людей, злагоди і миру!

🔸Ви — наш надійний тил!

РАЗОМ – МИ СИЛА! МИ – ПЕРЕМОЖЕМО!

Слава Україні!🇺🇦

З повагою, 

Піщанобрідський сільський голова Сергій МАР’ЯНОВ.