ШАНОВНІ НАШІ ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ, ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ !

Фото без опису

Щиро вітаю вас зі славетними святами – Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Дякую вам від усієї громади за відданість країні та її народу!

Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, кожному захиснику та кожній захисниці, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.

Невпинно повторюю, що українці – то надзвичайний народ, здатен захищатись за будь-яких умов. Українці – ЗАХИСНИКИ, і це в нас у крові. Ми ніколи не нападаємо, бо впевнені господарі на своїй землі. Сотні тисяч героїв боронять нашу країну та надають нового значення Святу Мужності.

Схиляю голову перед тими захисниками, які вже ніколи не повернуться до своїх родин. Ви в нашій пам’яті, ми у вічному боргу перед вами і обов’язково помстимося! Мирного неба над головою та Перемоги усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаю вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі за для зміцнення Українського війська!

З повагою, сільський голова Сергій МАР'ЯНОВ