Фото без описуДорогі школярі, студенти, вчителі, викладачі та батьки!

Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Сьогодні починається нелегкий 2023-2024 навчальний рік, який зіпсувала повномасштабна війна.

На жаль, в умовах сьогодення не пролунає в наших навчальних закладах традиційний урочистий перший дзвоник, учні не зберуться на шкільному подвір’ї. Та подвір’я кожної вашої рідної школи зберігатимуть пам'ять за дзвінкими дитячими голосами, аж до перемоги України над рашистами, коли діти матимуть змогу знову безпечно прийти до своєї школи, у свої класи.

Дуже шкода, що наші першачки не отримають повного свята, яке буває раз у житті. Але Країна Знань все одно відкриває свої двері для нових учнів та надихає рухатись далі.

Висловлюю слова вдячності педагогам, які закладають основи шкільного життя, почуття колективу і дружби, любов до навчання, і своєю невтомною працею прищеплюють гуманістичні цінності.

Дорогі батьки, вітаю і вас, адже в цей рік потрібно вкласти чимало ваших зусиль, ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку.

Зичу всім добра й добробуту, здоров’я і переможного миру у ваших домівках, та висловити слова подяки нашим Захисникам, завдяки чийому героїзму та надважкій роботі наші діти можуть прийти до школи!

Слава Україні ! Героям слава !

З повагою , сільський голова Сергій МАР’ЯНОВ