Фото без описуСьогодні ми відзначаємо День Української Державності. Відповідний Указ підписав Президент Володимир Зеленський 24 серпня 2021 року на утвердження спадкоємності тисячолітньої історії українського державотворення

Шановні мешканці громади!

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності. Відповідний Указ підписав Президент Володимир Зеленський 24 серпня 2021 року на утвердження спадкоємності тисячолітньої історії українського державотворення.

Незабаром мине 32 рік відтоді, коли здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з’явилася незалежна держава Україна. Український народ утвердив віковічну мрію багатьох поколінь про державність, соборність та самостійність.

Сьогодні за державність ідуть в бій. За волю і незалежність віддають життя славні українські воїни.

І хоча нині для всіх нас тривають нелегкі часи - Україна впевнено йде до Перемоги над ворогом, що бажає позбавити нас історії, культури, самобутності.

Тож нехай цей величний для країни день дасть надію , сил та наснаги задля єдиної жаданої мети – миру в нашій держааві.

Зичу всім здоров’я, впевненості у власних силах, мудрості. Хай буде успіх у справах та починаннях заради відбудови України і процвітання Піщанобрідської громади!

З повагою, сільський голова Сергій МАР'ЯНОВ.

Фото без опису