Фото без описуПовідомляємо, що відповідно до рішення ОДА, на автошляху М-13 сполученням Кропивницький - Платонове («бетонка») розпочато аварійний ремонт покриття мостів.

Зазначена дорога має інтенсивний рух транспорту, особливо вантажного та міжміського пасажирського, у зв’язку із чим вона мала би бути вже в капітальному ремонті по всій протяжності в межах нашої області, але через повномасштабне вторгнення ремонтні роботи відклалися на невизначений термін. З цією метою у межах експлуатаційного утримання, дорожники розпочали аварійні роботи на штучних спорудах. Зважаючи на поважний вік як самої дороги так і мостів на ній, кожен удар коліс знижує їх пропускну спроможність і прискорює руйнування як споруд так і транспорту, що може призвести до трагічних наслідків, тому аби уникнути критичних пошкоджень, дорожники ремонтують покриття на підходах та по самій проїзній частині мостів, крім того, ліквідували проломи бетонних плит.

У зв’язку із викладеним та з метою недопущення надзвичайних подій за участі жителів громади, які можуть рухатись на вказаній ділянці траси, просимо бути уважними та обережними, дотримуватися Правил дорожнього руху та швидкісного режиму.