Фото без опису31 травня 2023 року пролунав Останній дзвоник у закладах загальної середньої освіти Піщанобрідської сільської ради. Він сповістив про початок канікул для 615 школярів громади. Цьогоріч 23 учні здобули загальну середню освіту, а 58 – базову середню освіту. За підсумками навчального року дев’ятикласниця Комунального закладу «Перчунівський ліцей» Детинович Ілона отримає свідоцтво особливого зразка, а тридцять вісім учнів закладів освіти громади - похвальні листи.

В урочистій обстановці до закладів освіти були передані нові потужні генератори від Lionsclubs The Netherlands, які забезпечать стабільну роботу шкіл у випадку надзвичайних ситуацій.

Учнів, вчителів та батьків вітали сільський голова Мар’янов Сергій Іванович, заступники – Балута Костянтин Борисович та Лисич Микола Олександрович, секретар сільської ради – Гукович Лариса Анатоліївна та секретар виконавчого комітету Кулаженко Марія Миколаївна.

«Незважаючи на виклики сьогодення, зокрема дистанційне та змішане навчання, тривоги та відключення електропостачання, учні, вчителі та батьки гідно пройшли через ці випробування та успішно закінчили навчальний рік. Підтвердженням цього є призові місця на обласних учнівських олімпіадах та конкурсах. Ваші здобутки ще раз довели, що українці – сильна та освічена нація, яка ніколи не стане на коліна перед російськими окупантами» - зазначив сільський голова під час урочистої лінійки і продовжив: «Глибоко вдячний педагогам і батькам! Завдяки вам навчальний процес не зупинився у таких важких умовах війни, адже ви вкладаєте у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомагали учням із інших регіонів України адаптуватись у нових умовах та здобути найцінніше – знання!»

На завершення Сергій Іванович побажав усім міцного здоров’я, добра, любові, мирного неба та незламної віри у Перемогу!

Сторінка на Фейсбук

Сторінка на Фейсбук