Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

  

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб оприлюднюється проект рішення Піщанобрідської сільської ради: 

Зміст проекту: 

Проект  рішення Піщанобрідської сільської ради «Про внесення змін до рішення сільської ради від 09 липня 2021 року № 489 «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Піщанобрідської сільської ради».

Адреса розробника: 

27037, Піщанобрідська сільська рада, вул. Незалежності, 29, село Піщаний Брід, Добровеличківського району Кіровоградської області, тел. (05253) 25-2-93

 Спосіб оприлюднення: 

З проектом регуляторного акту з додатками та аналізом його регуляторного впливу  можна ознайомитись з  на офіційній сторінці Піщанобрідської сільської ради в мережі Інтернет,

е-mail: pbrid_sr@ukr.net

Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються до розгляду протягом місяця з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово.

Перелік документів для ознайомлення:

1.   Проект  рішення Піщанобрідської сільської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Піщанобрідської сільської ради».

2.   Аналіз регуляторного впливу.