Шановні жителі Піщанобрідської громади !

Дорогі наші захисники та захисниці!

14 жовтня ми відзначаємо три славетних свята – День захисників і захисниць України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська. 14 жовтня є святом справжніх захисників нашої країни, гідних нащадків великих прадідів у чиїх жилах тече гаряча козацька кров. Українські козаки упродовж історії українського народу захищали нас від злих помислів, відстоювали справедливість на рідній землі, виборювали свободу для кожного українця.

Сьогодні ми боремось за незалежність та свободу рідної землі. Доземний уклін усім, хто захищає українські землі та мирне небо над нашими головами. Бути захисником може людина лише з хоробрим серцем. У цій справі можна впевнено сказати, що серед українців таких сердець вдосталь.

Шановні захисники і захисниці України! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаю вам і вашим родинам міцного козацького здоров’я на довгі роки, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови Українського війська! Нехай щира любов до Батьківщини, народна повага і підтримка надають вам сил у благородній справі встановлення миру та спокою на рідній землі. Нехай Пресвята Богородиця оберігає та захищає вас.

Слава нашим захисникам і захисницям ! Слава Україні !

З повагою,

сільський голова Сергій МАР’ЯНОВ