Фото без опису

????????Ось і пройшов благодійний ярмарок до Дня батька в підтримку батька захисника в с.Піщаний Брід, який став можливим за ініціативи Піщанобрідської сільської ради та підтримки відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, служби в справах дітей, Піщанобрідського ПК, місцевої волонтерської спільноти, Піщанобрідського аграрного ліцею та творчих волонтерів.

???????? На місці проведення було ніде яблуку впасти. Маючи на меті зробити добру справу і підтримати українських військових, на дійство численно завітали жителі та гості громади.

????????Всі разом - ми непереможні! Пліч о пліч маємо триматися і підтримувати один одного. Як на передовій тримаються наші хлопці, так і тут ми повинні стояти міцною стіною!

????????В результаті волонтерській спільноті вдалося зібрати 9041 грн, які перераховані на розрахунковий рахунок БО "Патріоти Піщанобрідської громади".

????????Організатори заходу щиро вдячні усім небайдужим, хто вніс свою лепту в благочинну справу. Таким чином, ми підтримуємо дух боротьби в тилу і тільки разом обов'язково здобудемо перемогу????????