Фото без опису

????????В ПІЩАНОБРІДСЬКІЙ ТГ ВПО ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД WORLD CENTRAL KITCHEN?

????????Піщанобрідська територіальна сьогодні стала прихистком для понад п'ятиста внутрішньо переміщених осіб. Усі вони знайшли тут затишні домівки та розуміння, а головне отримали можливість заспокоїтися та відчути себе у безпеці. Немає жодного населего пункту який би не прийняв у себе людей, котрі навіть без будь-яких речей найпершої потреби тікали від війни.

????????Керівництво Піщанобрідської сільської ради висловлює слова глибокої вдячності представникам у м.Дніпро всесвітньої організації World Central Kitchen за надані продуктові набори для родин ВПО.

???????? Піщанобрідський сільський голова Сергей Марьянов зазначає: «Кожен з нас розуміє, наскільки сьогодні важлива підтримка та порозуміння. Ми намагаємося допомогти кожному, хто до нас звертається. Подібна гуманітарна підтримка, а за потреби і рейди триватимуть до тих пір, поки буде в цьому необхідність. Ми щиро вдячні нашим партнерам, волонтерським та благодійним організаціям за надану підтримку».

????????Всі, хто ще не отримали цю допомогу можуть її отримати в гуманітарному пункті.

????????Гуманітарний пункт для внутрішньо переміщених осіб працює в Піщанобрідському академічному ліцеї (школа) Піщанобрідський Академічний Ліцей

???????? Дякуємо Вам за Вашу неймовірну підтримку!!!

Разом до Перемоги!!!????????

#Кіровоградщинаразомдоперемоги

#ПіщанобрідськаТГ

#УкраїнаПонадУсе

#WorldCentralKitchen