Фото без опису

Піщанобрідська територіальна громада понесла непоправну втрату.

5 квітня 2022 року, на межі Миколаївської та Херсонської областей, внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу російськими окупантами, захищаючи Україну трагічно загинув наш земляк, житель с.Піщаний Брід, вірний син, захисник своєї батьківщини, старший солдат – Прищепов Іван Сергійович.

Іван Прищепов народився 9 грудня 1997 року в с.Піщаний Брід. В 2013 році закінчив 9 класів Піщанобрідської загальноосвітньої школи та відразу пішов здобувати освіту бухгалтера в Піщанобрідський професійний аграрний ліцей. Тут же, в стінах цього закладу пізніше Іван Сергійович прийшов здобувати професію зварювальника.

З 1 липня 2016 року перебував на військовій службі у військовій частині у м.Гайсин Вінницької області.

З 1 липня 2017 року по 12 квітня 2019 року безпосередньо брав участь у проведенні антитерористичної операції та приймав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії росії на території Донецької та Луганської областей.

31 березня 2018 року нагороджений грамотою Збройних Сил України за мужність та відвагу, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків під час виконання завдань Антитерористичної операції на території Донецької та Луганських областей.

23 квітня 2019 року нагороджений почесним нагрудним знаком 13 окремого мотопіхотного батальйону.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії став на захист України і хоробро боронив рідну землю, не шкодуючи себе виконував поставлені завдання.

Іван був щирою, відкритою, цілеспрямованою людиною та понад усе любив життя. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим на допомогу іншим.

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким Героя і розділяємо Ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Іван Сергійович назавжди залишиться в нашій пам’яті, як справжній патріот України, людина з великим серцем і високими моральними принципами.

СЛАВА НАШОМУ ГЕРОЮ-ЗАХИСНИКУ!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

????????