Фото без опису

????????В ПІЩАНОБРІДСЬКІЙ ГРОМАДІ ПОПРОЩАЛИСЬ З ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ????????

?29 березня в с.Піщаний Брід, на центральній площі віддали шану пам'яті Чебанову Сергію Вадимовичу, старшому солдату Збройних Сил України.

?27 березня 2022 року, під час несення бойового чергування , захищаючи Україну, від осколкового поранення він трагічно загинув в районі с.Красне, Херсонської області.

?Сергій Чебанов народився 23 вересня 1992 року в селі Олександрівка, Добровеличківського району Кіровоградської області. Закінчив Смолінську вечірню школу. Потім здобув професію стропальника в м.Київ.

Був учасником антитерористичної

операції з 2016 року.

?З перших днів повномасштабного вторгнення росії став на захист України і хоробро боронив рідну землю, не шкодуючи себе виконував поставлені завдання.

Сергій був щирою, відкритою, цілеспрямованою людиною та понад усе любив життя, був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим.

?Приносимо співчуття родині героя…

Сиротами залишилися 3-є діток, найменша донечка Софійка народилася 11 березня 2022 року, батько навіть не встиг потримати її на руках…

?Сергій Вадимович назавжди залишиться в нашій пам’яті, як справжній патріот України, людина з великим серцем і високими моральними принципами.

?Наші захисники, як янголи-охоронці, не вмирають, а повертаються на небо! Вони назавжди залишаться жити поряд із нами, щоб стати прикладом для наслідування, їх подвиги будуть орієнтирами нового суспільства, спраглого свободи, сильного духом і нездоланного.

СЛАВА НАШОМУ ГЕРОЮ-ЗАХИСНИКУ!

СЛАВА УКРАЇНІ????????

Фото: Лариса ЛАПА