Шановні військовослужбовці, захисники України!

6 грудня відзначається День Збройних Сил України – свято мужніх і сильних військових, які служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Для цих людей  служба в лавах української армії не просто професія, це  найвища честь і покликання.

Цьогорічний  День Збройних сил Україна  зустрічає  в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки,  ризикуючи своїм життям, стоять на варті миру,  захищають нашу Батьківщину,  національну безпеку і наші життя. Саме у цей складний час  ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії. Ми впевнені в тому, що наші Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю.

Шановні воїни, захисники України! Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Бажаю усім із честю пройти складні випробування, що випали на долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Дякую за патріотизм і ветеранам армійської служби, родинам військових!

Бажаю вам міцного здоров’я, витримки,  прихильної долі, миру, добра, злагоди і затишку у ваших оселях! Слава Україні!

З повагою,

сільський голова Сергій МАР'ЯНОВ, депутатський корпус, та виконавчий комітет