Кабінет Міністрів України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 03 листопада 2021 р. № 1144

Київ

Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо соціального захисту споживачів комунальних послуг


Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до постанов Кабінету Міністрів України щодо соціального захисту споживачів комунальних послуг зміни, що додаються.

2. Установити, що пільги і житлові субсидії споживачам комунальних послуг та власникам (співвласникам) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання, на внески за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії (за умови їх застосування) надаються до 1 травня 2022 року.

3. Обласним, Київській міській державним адміністраціям за участю органів місцевого самоврядування забезпечити надання суб’єктами господарювання, які надають послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, інформації органам соціального захисту населення про перехід від сплати внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії до плати за абонентське обслуговування для одержувачів житлових субсидій і пільг.

Прем’єр-міністр України                                     Д. ШМИГАЛЬ

Інд. 37

 

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-deyakih-pos-a1144