Фото без опису

Сьогодні, 23 листопада, Піщанобрідський сільський голова Сергій Мар’янов провів робочу нараду із старостами старостинських округів, працівниками апарату та начальниками структурних підрозділів сільської ради.

В ході наради старости округів прозвітували про проходження опалювального сезону в установах, розташованих на територіях.

Начальник відділу ЦНАП, Юлія Пономаренко, звернула увагу на підготовку до здачі звітів до органів статистики, своєчасність і правильність внесення даних до книг погосподарського обліку. Секретар сільської ради Лариса Гукович повідомила про тимчасові зміни та роз’яснення щодо вчинення нотаріальних дій.

Також, сільський голова акцентував учасників наради на важливе питаннях життєдіяльності громади, а саме: про стан захворюваності на Covid-19 та про хід вакцинації від цієї недуги.

При обговорені публічної діяльності відділів виконавчого комітету сільської ради та старост старостинських округів, рекомендовано впровадження онлайн заповнення журналів планування та звітності роботи.

Фото без опису