Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року!

Перше вересня – це всенародне свято, яке об’єднує школярів, студентів, педагогів і батьків. Саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання нового, ще незвіданого дорослого життя.

Але найособливішим, цей день є насамперед для першокласників, які за руку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи.

Дорогі першокласники, у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. На вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи!

Також вітаю одинадцятикласників. Сьогоднішнє свято – це мірило Вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі і самостійності у прийнятті рішень.

Бажаю вам, щоб крім випробувань, цей навчальний рік приніс вам і приємні спогади про шкільну дружбу, веселі розваги та конкурси, про рідну школу.

У День знань також хочу висловити особливу подяку педагогам. Ваша професія шляхетна і надзвичайно важлива. Адже Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Незважаючи на важкі часи, ви гідно виконуєте свою місію – виховуєте майбутнє покоління українців. Дякуємо за вашу щоденну самовіддану працю, розуміння.

Найщиріші вітання батькам, бабусям та дідусям студентів та учнів. Ваші діти та внуки своїм навчанням прославлятимуть родовід та нашу Україну!

Пам’ятаємо, що наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє.

Ще раз вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!

З Днем знань!

 

З повагою,

сільський голова Сергій МАР'ЯНОВ