Фото без опису

Сердечно вітаю жителів Піщанобрідської територіальної громади з Днем Незалежності України !

Сьогодні, коли наша держава проходить складні випробування, особливо чітко усвідомлюється значення події, що відбулася 24 серпня 1991 року - проголошення Незалежності України.

Насамперед бажаю всім мирного неба над головою, терпіння і наснаги, добра та спокою у кожному серці, у кожному домі.

Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я і щастя, добра й достатку, щедрої долі, успіхів у навчанні, в усіх справах і починаннях, подальших перемог заради процвітання незалежної України, поліпшення добробуту народу. Нехай наші серця сповнюються гордістю за нашу Вітчизну, відданістю й патріотизмом, прагненням до єдності та порозуміння.

Слава Україні !

З повагою,

сільський голова Сергій МАР’ЯНОВ

 

На фото жителі нашої громади, що долучилися до встановлення Національного рекорду України з одночасного виконання Гімну України on-line через мережу Інтернет громадами Кіровоградської області.

Кіровоградщина встановила національний рекорд за найбільшою кількістю людей, які одночасно виконали Гімн України у День Незалежності України. Організатором заходу та ініціатором встановлення рекорду є голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

До виконання гімну в режимі онлайн одночасно долучилися представники з усіх 49 територіальних громад області. Ще 275 осіб виконали Гімн України на Театральній площі. Представниця Національного Реєстру рекордів України зазначила, що одночасно Гімн України виконали 5366 жителів Кіровоградщини.

Фото без опису

Фото без опису