Фото без описуШановні жителі Піщанобрідської Територіальної громади!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з настанням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.

Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Звісно, ці прості вимоги до кожного християнина - дуже мізерні в порівнянні з тією пожертвою, яку поніс Спаситель Ісус Христос заради порятунку людства від гріхів. Але, як переконує Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздасться їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.  Зараз не лише наша країна, а й увесь світ бореться зі страшною пандемією, що сховалася під красивою назвою «корона». 

Вірус охопив майже всю планету, багато людей помирають від недугу. То ж в цей  Великодній день 2021 року не забувайте про прості правила, з якими ми живемо вже тривалий час. 

Проведіть цей день вдома, зі своїми сім’ями, подаруйте одне одному душевне тепло та радість спілкування. А якщо хто буде йти на освячення пасок, то обов’язково дотримуйтесь правил безпеки - не забувайте про відстань в півтора-два метри та захисну маску.

Усі ми прагнемо жити в мирному, демократичному суспільстві ,тож від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім нам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! Я хочу, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Ваші родини, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашого краю та рідної України.

Щиро Ваш - Сергій МАР‘ЯНОВ,

Піщанобрідський сільський голова